Хитовете на Ариа звучат в Австрия през уикенда

Хитовете на Ариа звучат в Австрия през уикенда

Нашите сънародници във Виена се готвят за поредна звездна среща през уикенда, защото на 2 октомври там ще гостува една от най-актуалните български изпълнителки – Ариа. След като Галин нажежи градуса на настроението миналия уикенд в Premium Club, тази събота ще донесе нова порция хитове и вълнуващи изживявания на почитателите на балканските ритми, този път в компанията на Ариа. Тя е сред най-желаните музикални гости на всеки празник или клубно парти, защото е известна с това, че се раздава от цялото си сърце за публиката и не пести енергия и глас, за да зарадва почитателите си.

Съвсем закономерно и поканите за участията към нея са многобройни. Какви изненади е подготвила звездата на телевизия “Планета“ ще научат само тези, които споделят съботната вечер с нея. Едно обаче е сигурно – скуката ще е далеч от всички, които изберат българското парти в Premium Club на 2 октомври.
Ариа няма да пропусне да се разходи в една от най-красивите европейски столици, както и да обиколи модните бутици, а феновете й не крият надеждите си тя да сподели моменти от своето пътуване и с тях в Instagram.

 

КАТЕГОРИИ