Хитовете на Данна владеят ефира на “Планета“ на Благовещение

Хитовете на Данна владеят ефира на “Планета“ на Благовещение

В днешния празничен ден, Благовещение, телевизия “Планета“ избра да зарадва почитателите на поп-фолка със селекция хитове от репертоара на Данна. Въпреки крехката си възраст, певицата може да се похвали със завидна фенска маса, която не пропуска да следи нито музикалната продукция на любимката си, нито нейните публикации в мрежата. Безспорно снимките на Данна са обект на хиляди лайкове и споделяния, а не по-малко са и коментарите към тях. Но особено атрактивни за феновете са песните й, защото те звучат модерно, хитово и са в крак с предпочитанията на публиката.

Точно в 11:00 часа зрителите на телевизия “Планета“ видяха предаването “От А до Я“ с песните на Данна, а в 15:30 отправяме покана към всички Вас да изберете подбора от хитове, представени в поредицата Stars, излъчвана в ефира на Planeta 4K.

В днешното издание, посветено на Данна ще видите не само актуалните заглавия на певицата от изминалата година, сред които е тоталния хит “Той“, но и първите й сингли, завъртели се в ефира на музикалната медия.

КАТЕГОРИИ