Хитовете на Джена звучат в Лондон

Хитовете на Джена звучат в Лондон

“Достойната“, “Вижте го жени“, “Яко ми е“ са само част от хитовите заглавия на Джена, които ще звучат тази седмица в Лондон. Мястото на срещата с обичаната изпълнителка е българският ресторант “Уникат 2“, превърнал се в притегателен център за почитателите на балканската музика на Острова. Концертът на Джена ще бъде в петък, 31 януари и ще даде незабравимо начало на уикенда. Още повече, че певицата е едно от любимите имена на сънародниците ни във Великобритания и всяка нейна изява там се очаква с нетърпение. През ноември 2019-та Джена подари вълнуващ музикален празник на почитателите си в английската столица.

Тя обещава, че и този път няма да ги разочарова, а напротив - ще ги зарадва с популярни поп-фолк и фолклорни мелодии от България. За първи път сега, Джена ще изпълни в Англия и своя актуален проект “Достойната“, появил се през декември в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета“. Сингълът вече е предпочитан музикален поздрав от меломаните, който често звучи в плейлистите на DJ-те в клубовете у нас.
За феновете на Джена има и още една изненада, която очаква премиера този петък. Те ще имат възможност да си припомнят емблематичния й хит “Да те бях ранила“, на фона на красиви есенни картини от английската столица – Лондон.

КАТЕГОРИИ