Хитовете на “Планета Фолк” са при вас

Хитовете на “Планета Фолк” са при вас
Слушай в Стрийминг Платформите

В навечерието на 21-я рожден ден на телевизия “Планета”, Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” решиха да зарадват многобройните почитатели на българския фолклор с нова хитове селекция. “Хитовете на “Планета Фолк”, част 1 вече се разпространяват на компактдиск, касета и във всички стрийминг платформи. Подборката съдържа 14 емблематични песни на обичани изпълнители и един бонус трак – Данна с изпълнението на “Всеки да я знае”.
2
Съвсем закономерно първата част на “Хитовете на “Планета” Фолк” започва с две много популярни народни песни, видеоклиповете на които се радват на милиони гледания в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial. Това са “Мома Яница” на Яница и “Тежко мина младостта” – на Райна и МФГ “Годлево”. Във фолклорната селекция са включени още “Моме Невено” на Преслава и Ивелина Колева, “Гергана, пиле шарено” – на Галена, “Петър Румяна думаше” – на Тони Дачева. Росица Пейчева е представена с “Любе, любе”, Славка Калчева – със “Седнала е хубава Неда”, Пепи Христозова – с “Момиче, бело, цървено”, Светла Дукатева – с “Гиго, мамин Гиго”.
3
“Река Марица” на Сестри Диневи, “Годежарско хоро/ Севдалино моме/ Стоян на Добра думаше” на оркестър “Канарите” с Джена и Атанас Стоев-младши, “Родопски напеви 4” на “Виевската фолк група” също участват в албума. И не на последно място в “Хитовете на “Планета Фолк” – част 1 влизат още “Кръчмарица Нина” на Здравко Мандаджиев и “Лиляно моме” на Иван Дяков.
Фолклорната селекция “Хитовете на “Планета Фолк” – част 1 вече ви очаква в търговската мрежа, а също и в on-line платформите eMag и myStock.bg. Може да направите поръчка и чрез e-mail: sklad@payner.bg, а телефоните за поръчка са: 088 9 508 873 и 0391 600 55.

КАТЕГОРИИ