“Хитовете на Планета Пайнер - 15” вече на музикалния пазар

“Хитовете на Планета Пайнер - 15” вече на музикалния пазар

Вече има отговор на въпроса къде са най-слушаните песни през 2016 година - те са в новата компилация “Хитовете на Планета Пайнер - 15”. Това е уникална компилация, побрала на четири носителя най-популярните 64 песни, появили се през 2016 година в каталога на музикална компания “Пайнер”. Предлагат се в комплекти х 4 DVD, CD или MC, както и на Мр3 диск.
36 от звездите на Пайнер представят най-амбициозните си хитови песни, записани през 2016 година. Фики, Деси Слава, Анелия и Мария са представени с по 4 песни. С по три песни са включени Галин, Емануела, Джордан, Константин, Кали, Илиян. С по 2 песни участват: Борис Дали, Галена, Джена, Емилия, Преслава, Милко Калайджиев, Райна, Татяна, Теди Александрова, Яница. Още 16 популярни изпълнители с по една песен ще намерите в новата компилация: Цветелина Янева, Ваня, Марина Тошич, Устата, Юнона, Магда, Нелина, Соня Немска, Тони Дачева, Ави Бенеди, Ани Хоанг, Денис, Джулия, DJ Живко Микс, оркестър “Кристали”.

“Хитовете на Планета Пайнер - 15” е прецизен музикален портрет на 2016 година, компилация без аналог в българската музикална практика - лидерите на различните музикални класации за период от 12 месеца, да са побрани на едно място.
Накратко това е азбучник на хитовете през изминалата година, настолна колекция за всеки почитател на популярната българска музика. За три десетилетия от създаването на музикалната компания, българската музика доста се промени, но хитовете с марката “Пайнер” си остават сред най-добрите образци в жанра. Меломаните у нас са категорични: “Пайнер” е “ковачницата на хитове” в България, тук са най-популярните и успели родни изпълнители. Именно “Пайнер” определя тенденцията за развитие на този музикален жанр. Или казано съвсем обективно, компилацията “Хитовете на Планета Пайнер - 15” е ритмична хроника на една календарна година от музикалната Планета, която обитаваме всички ние.

КАТЕГОРИИ