“Хитовете на Планета Пайнер 18” – музикалната библия на 2019

“Хитовете на Планета Пайнер 18” – музикалната библия на 2019

На музикалния пазар се появи най-новата дългоочаквана компилация “Хитовете на Планета Пайнер 18”. Това е уникална колекция, събрала на пет диска най-популярните 80 песни, появили се през 2019 година в каталога на музикална компания “Пайнер”. Накратко това е азбучник на хитовете през изминалата година, настолен комплект за всеки почитател на най-новата популярна българска музика. Всички имена, за които се сещате и всички песни, които сте си тананикали и на които сте танцували миналата година, са в компилацията “Хитовете на Планета Пайнер 18”.

В комплекта от 5 CD “Хитовете на Планета Пайнер 18” е добавен и бонус диск.  Водещи в отделните дискове са песни на Галена, Преслава, Емилия, Цветелина Янева. Във всеки от 5-те диска са включени по 16 заглавия. “Хитовете на Планета Пайнер 18” се предлага самостоятелно и на Мр3 диск. 80-те хитови мелодии ще чуете в изпълнение на 41 от най-популярните имена в каталога на “Пайнер”.  Емануела ще чуете в шест от песните, Преслава и Илиян - в по пет, а Анелия и Галена в по 4 от композициите. Девет от изпълнителите са представени с по 3 от песните със свое участие: Цветелина Янева, Джена, Галин, Мария, Фики и др.

Дуетните песни в новата колекция са 23. На водещо място са дуетите на Галена с Миле Китич, Преслава и Галин, Емилия и Денис Теофиков, Анелия и Радко Петков, Данна и Джордан и др. Сред гост-изпълнителите се открояват някои от най-популярните имена в балканската и българската популярна музика: Миле Китич, Азис, Алисия, Тони Стораро, Жана Бергендорф, Сашо Роман, Кристиан Кирилов, Лидия и др. Големият брой нови имена в една календарна година дава видимо отражение и в музикалната палитра. Общо 15 от песните в годишната колекция “Хитовете на Планета Пайнер 18” са изпълнени самостоятелно или с участието на дебютантите: Ариа, Малката, Данна, Ивета Костова, Радко Петков, Денис Теофиков, Емрах и Кирил Атанасов.

Статистическият поглед към компилацията “Хитовете на Планета Пайнер 18” ще покаже колко от песните са бързи и колко умерени, колко са различни по други признаци, но общото между тях е, че всяка притежава висок хитов потенциал. За 30 години българската музика доста еволюира, но хитовете с марката “Пайнер” си остават сред най-добрите. И преди 30 години, и днес “Пайнер” е “ковачницата на хитове” в България, тук са най-популярните и успели родни изпълнители и именно “Пайнер” определя посоката на този най-популярен у нас музикален жанр. 
Новата колекция “Хитовете на Планета Пайнер 18” може да закупите от магазините на “Пайнер” в цялата страна или в интернет – от еMAG.

КАТЕГОРИИ