“Хитовете на Планета Пайнер 18” радва меломаните в Spotify и Deezer

“Хитовете на Планета Пайнер 18” радва меломаните в Spotify и Deezer

Един от най-очакваните албуми на музикална компания “Пайнер“ е колекцията, събрала най-популярните песни от изминалата година. “Хитовете на Планета Пайнер 18” се появи на музикалния пазар в началото на март, а меломаните вече могат да му се насладят онлайн. Специална плейлиста от 80-те горещи хита на 2019-та вече е достъпна в Spotify и Deezer, а скоро албумът ще бъде публикуван и в останалите стрийминг платформи, като Tidal, Amazon, Apple Music, Google Play, A1 Xplore Music и др.

В комплекта от 5 CD “Хитовете на Планета Пайнер 18” е добавен и бонус диск.  Водещи в отделните дискове са песни на Галена, Преслава, Емилия, Цветелина Янева. Във всеки от 5-те диска са включени по 16 заглавия. “Хитовете на Планета Пайнер 18” се предлага самостоятелно и на Мр3 диск. 80-те хитови мелодии ще чуете в изпълнение на 41 от най-популярните имена в каталога на “Пайнер”.  Емануела ще чуете в шест от песните, Преслава и Илиян - в по пет, а Анелия и Галена в по 4 от композициите. Девет от изпълнителите са представени с по 3 от песните със свое участие: Цветелина Янева, Джена, Галин, Мария, Фики и др.

Дуетните песни в новата колекция са 23. На водещо място са дуетите на Галена с Миле Китич, Преслава и Галин, Емилия и Денис Теофиков, Анелия и Радко Петков, Данна и Джордан и др.
Новата колекция “Хитовете на Планета Пайнер 18” може да закупите онлайн и в еMAG, а музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ Ви пожелават приятни минути с най-големите хитове на 2019 година.

 

КАТЕГОРИИ