Хитовете на сезона в един пролетен букет

Хитовете на сезона в един пролетен букет

Пролетната компилация на музикална компания “Пайнер” за 2018 година вече е на музикалния пазар. “Пайнер хит сезони - пролет 2018” предлага 16 нови заглавия, създадени от началото на годината, представени от 18 от звездите на компанията. Скоро не е имало случай на едно място да са събрани хитове на Преслава, Деси Слава, Джордан, Емилия, Анелия, Галена, Галин, Емануела, Джена, Борис Дали, Фики, Райна, Кали, Яница и др. Водещата песен е “По такива си падам”, страхотният дует на Емилия и Емрах. Парчето е музикалния дебют за третия певец от семейство Стораро.

В компилацията “Пайнер хит сезони - пролет 2018” има и още един дебют, а това е парчето “Късаш и хвърляш” на обещаващия талант АРТи. В новия албум присъстват и четири колаборации - “Дали ще те оставя” на Деси Слава и Джордан, “По такива си падам” на Емилия и Емрах, “Дай, дай, дай” на Борис Дали и Ангел ft. Adnan Beats, “Texas Place” на Галин ft. Adnan Beats & Dessita. Очаквано добри и потвърждаващи високата класа на изпълнителите са песните “Обратно в играта” на Преслава, #ПростоШоу на Галена, “Зоопарк” на Анелия, “Нотариално заверен” на Емануела, “Диагноза - Ти” на Джена, “Пионката” на Кали, “Двойно влюбен” на Яница и “Зле те чувам” на Райна.

Перфектно е новото музикално предложение на Джулия “Твоя бях”, което утвърждава младата певица като едно от водещите имена в момента. Отлично е и представянето на Теди Александрова с песента “Влюбена”, по нейни текст и музика. И ако е вярно, че първата компилация за сезона, дава тон за цялата година, то “Пайнер хит сезони - пролет 2018” определя годината като амбциозна, богата на музикални експерименти, с висок хитов потенциал, предлагаща през всеки музикален сезон изобилна порция горещи хитове, сътворени от талантите на музикална компания “Пайнер”.

КАТЕГОРИИ