Хитовете са събрани в Top 10 Planeta 4K

Хитовете са събрани в Top 10 Planeta 4K

Телевизия Planeta 4K тази седмица представя на своите зрители музикалната класация на хитовете за 9-те месеца на 2021 година. Top 10 Planeta 4K отразява интереса на меломаните към новата продукция на “Пайнер”, а критерий за подреждане на лентите е гледаемостта им в официалния YouTube-канал - PlanetaOfficial.

Първото място е резервирано за дуета на Малката и Александър Робов – “Аномалия”, появил се през май и събрал досега повече от 11 милиона преглеждания. На втора позиция също е дуетна песен – Теди Александрова и Илиян с “Автомата”, които се радват на над 10 милиона гледания в PlanetaOfficial. Третото място в чарта този път е за Цветелина Янева и нейния хит “Бой, бой”.

Класацията 10 Planeta 4K продължава с два видеоклипа, в които участва Емрах -  “Един на милион”, 4-то място и дуета с Теди Александрова “Обичам те”, 5-та позиция. Шести е също член на фамилията Стораро – Фики с видеото на песента “Не ти прощавам”.

Седмото място в 10 Planeta 4K този месец е за Джена и видеоклипа “Моят номер”, а на 8-ма позиция застава Емануела с “Направо в коша”. Челната 10-ка на най-гледаните видеоклипове от началото на 2021 година се допълва с 9-тото място за “Нежно” на Данна и Александър Робов, както и с “Влез, влез” на Анелия и Палома. Пълната класация Top 10 Planeta 4K гледайте по телевизия “Планета” и Planeta 4K, а избрана селекция ви очаква в Instagram – @planetaofficialtv.

 

КАТЕГОРИИ