Христо Косашки: Всяка година ни дава своя урок

Христо Косашки: Всяка година ни дава своя урок

Стъпвайки в Новата 2017-та Христо Косашки отправя поглед към вече отминалата година и прави своята равносметка. Певецът споделя, че за него 2016 година е била изключително предизвикателна, изпъстрена с интересни случки и е разбрал за себе си неща, които му е било важно да научи. Той вярва, че всяка година ни дава своя урок. Христо Косашки е удовлетворен и в професионален план, защото е успял да заснеме нови песни, които дълго време са чакали своята реализация.

Певецът е най-щастлив от многобройните срещи с публиката и затова изказва искрената си благодарност към почитателите на народната музика, които продължават да подкрепят своите любими изпълнители. Надява се, така да бъде и занапред, да има много усмивки и повече поводи за радост:

“Бих искал да поздравя всички почитатели на “Планета” и “Планета Фолк” с Новата 2017 година. Нека бъдем здрави и все така да слушаме хубава българска музика, нека поводите да бъдем заедно да са все повече, нека бъдем все по-добри един към друг и нека има повече щастие за всеки!”

КАТЕГОРИИ