“Хулиган“ на Джена обединява стиловете

“Хулиган“ на Джена обединява стиловете

Премиера днес направи най-новият видеоклип на Джена, озаглавен “Хулиган“. Този проект не само носи промяна в стила на певицата, но също така разчупва рамки и клишета както в музикално, така и във визуално отношение. Сингълът изцяло е в модерната в момента R`n`B вълна и излиза извън рамките на поп-фолка с характерните за жанра дълги отсвири, инструменти и мелодии. Те са заменени от модерен ритъм и вокали, следващи актуалното западно звучене.

“Отдавна подготвям този проект, защото исках да е нещо наистина различно. В последните години все повече се налага тенденцията да няма делене на стилове и жанрове. Музиката или ще е хубава, или не“, споделя Джена за своето решение да заложи на нещо ново и различно за Лято 2018.

Музиката и аранжиментът са на Велислав Драганински, а текстът е на Анастасия Мавродиева.
Видеоклипът също следва тази линия и предлага един нов поглед на стила на Джена. Певицата сменя коренно визията си – този път тя е руса, цветна, енергична, свежа и пълна с поглед към бъдещето. Стайлингът е на Стоян Апостолов, а тоалетите са на водещи модни брандове. Гримът е на Никола Иванов, а косите – на Здравко Куманов от Galleria hair studio. Лентата е реализирана от режисьора Георги Марков на три локации в София, една от които е ресторант Bulgar в хотел “Маринела“ в София. Заедно със снимките на видеоклипа Джена засне и нова фотосесия с фотографа Виктория Сиракова.

КАТЕГОРИИ