“И това ще отмине“ е най-актуалният проект в YouTube

“И това ще отмине“ е най-актуалният проект в YouTube

Денис Теофиков и Малката се събраха отново, за да зарадват меломаните с нов хит. “И това ще отмине“ е втората им съвместна песен, която постави рекорд още с появата си - само за 24 часа се превърна в най-гледания проект в българския трендинг в YouTube, с 1 милион преглеждания. Двамата изпълнители възпяват актуалната обстановка у нас и по света, но категорично парчето носи много позитивен заряд, особено за бъдещите абитуриенти, които силно се надяват да отбележат своите балове през май:

“Уникална песен! Гръм - свърши ли карантината, дискотеките ще гърмят с нея! Успех!“, “Страхотна песен. Само тя ни повдига духа и ни кара да не обръщаме внимание на целия стрес. Малката и Денис Теофиков са страхотен дует!“, “Тотален хит с леко хумористичен текст, който всъщност е супер!“, “Доста народ имаше нужда от този оптимизъм!“, “Тази песен ми оправи цялото настроение и скука. Толкова ви обичам и двамата, толкова хубав екип сте!“, “Песничката е топ! Хем е забавна, хем насърчава... Браво!“, “Още малко и това ще отмине! Много настроение вкарва песничката! Благодаря!“, пишат меломаните в PlanetaOfficial в YouTube, където бе премиерата на дуета.


“И това ще отмине“ е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, текстът е на Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production. Интересно е и видеото, с което бе представена песента – кадрите са реализирани около жилищна кооперация, както и в музикално студио, изцяло съобразени с мерките за социална изолация. В лентата Денис Теофиков и Малката са с маски на лицата си, давайки пример на младите хора, да вземат необходимите предпазни средства в борбата с пандемията.

 

КАТЕГОРИИ