“И това ще отмине” – хитът на Пролет 2020

“И това ще отмине” – хитът на Пролет 2020

Точно в десятката уцелиха Денис Теофиков и Малката с последния си музикален проект. Видеоклипът “И това ще отмине” актуално отразява настроенията в обществото, предизвикани от мерките по ограничаване разпространението на епидемията от коронавирус в България. В платформата за видеосподеляне YouTube той застана на първа позиция в трендинга веднага с появата си в ефир. За началото на април “И това ще отмине” оглавява и класацията на телевизия “Планета” - Тoп 5 PlanetaOfficial / YouTube Music.

Подреждането на хитовете, представени от “Пайнер”, продължава с “Чужда” на Джулия, а третото място е за “Бензин” на Емануела и Ариа. И двете песни бяха представени малко преди да бъде обявено извънредно положение и клубовете да бъдат затворени. Все пак заклетите меломани успяха да се порадват на живо на тези хитове и техните изпълнители.

Музикалната класация Тoп 5 PlanetaOfficial / YouTube Music продължава с Борис Дали и последната му песен “Лошите момчета”. Мястото, което слушателите са й отредили е 4-то. Хитовата петица завършва с “Имам нещо да ти кажа” на оркестър “Кристали”. Тази седмица Ви представяме и два златни хита от последните години – “Не го прави” на Деси Слава и “Кой си ти” – на Джена. Може да гледате всички тях в програмата на телевизия “Планета” от 18.00 часа и по “Планета HD” – от 20.00 часа.

КАТЕГОРИИ