И зад Океана признаха Татяна

И зад Океана признаха Татяна

Отминалият уикенд се оказа един от най-важните в живота на Татяна. Певицата участва в световното дефиле на красавици от цял свят, защитаващи каузата на жените. Атланта, щата Джорджия бе домакин на този форум, а звездата на “Пайнер” бе на седмото небе от щастие за оценките, които получи.

“Моето първо толкова голямо признание зад океана - ”Най-вдъхновяваща жена, жена пример”… Моята мисия ме доведе чак до Америка - ”Закрила на жените от домашно насилие”. Да бъдеш чут и оценен с качествата си в Америка ми се струваше почти невъзможно. Да, вече всички знаят, че българката е една силна и красива жена, която заслужава любов и уважение! Българката е пример за вдъхновение, женственост, креативност и любов… Отговорността да нося тази корона е огромна и ще се постарая да съм пример и вдъхновение на всички жени по света. Не на домашното насилие над жените!”, написа прочувствено Татяна.

2

“Congratulations for the new Queen! Ms.Transcontinental 2025 - Tatyana Katsova from Bulgaria, our Ms. Elite TCP Europe 2024”, официално поздравиха Татяна организаторите на конкурса от TCP PAGEANTS EUROPE & CANADA.

След този престижен форум за Татяна предстои и едно музикално турне пред българската диаспора в 5 американски щата. Още този петък, 25 октомври, е срещата на певицата с българите в Шарлот, щата Северна Каролина. На Димитровден тя ще празнува с всички в Чикаго, щата Илинойс. Точно тук е и най-голямата българска общност в САЩ, а именниците със сигурност ще бъдат много.
3
В неделя, 27 октомври, Татяна ще бъде във Флорида, а градът е Нейпълс. В деня на изборите за Български парламент тя ще зарадва с песните си всички наши сънародници. Следва голямото парти за Хелоуин на 31-ви, което ще бъде в Града на греха – Лас Вегас, щата Невада. И за финала на своето турне Татяна отново ще се завърне в Атланта, щата Джорджия, за да пее пред българската общност.

КАТЕГОРИИ