Ice Team атакуват летните партита с “Моето сладко момиче”

Ice Team атакуват летните партита с “Моето сладко момиче”

“Моето сладко момиче” e името на най-новия клир на Ice Team, който направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial. Лятното парче внася много свежо настроение, а купонджийското видео е красиво допълнение към усещането за ваканция и безвремие. Изпълнителите споделят, че с този проект искат да покажат, как любовта между двама души може да накара всички да се усмихнат и да гледат положително на живота.

“Животът е много сложен за всички. Ние се опитваме да го направим по-лесен и весел с нашето творчество. Ако за някой не проработи, дано поне за нас, поне за Нас! – казва с усмивка Ice, а Атанас Михайлов - Nas допълва – Пожелаваме на всички, с това парче да се гмурнат дълбоко в емоциите на горещото лято. Обичайте се, забавлявайте се и посрещайте изгрева, любовта и приятелството. Знайте, че са вечни и не забравяйте да се усмихвате!”

Музиката, текстът и аранжиментът на “Моето сладко момиче” са на Даниел Димитров - Ice, който също е режисьор и сценарист на лентата. Кадрите са заснети от оператора Найден Джамбазов.

КАТЕГОРИИ