Илиян: “България е там, където има и един българин”

Илиян: “България е там, където има и един българин”

Един от най-активните напоследък изпълнители в социалните мрежи е Илиян. Той отлетя на 7 декември за своето второ турне в Америка и не спира да споделя със своите почитатели вълнуващи моменти от престоя си зад Океана. След концерта в Торонто на 8 декември, българската общност в Чикаго бе приятно изненадана на 9 декември, а още на следващият ден – 10 декември, сънародниците ни е Кейп Код се радваха на Илиян до ранните часове на новия ден. Следващата спирка от турнето е Лас Вегас, където певецът ще радва с хитове своите почитатели на 12 и 15 декември.

“В Америка имам приятели, които отново се погрижиха да ме посрещнат по най-добрия начин и правят престоя ми неповторим. Щастлив съм, че мога да се докосна до всички българи тук, защото те не са загубили българското. България е там, където има и един българин. Надявам се някой ден да се върнат”, споделя развълнуван Илиян.


Междувременно Илиян успя да намери време да отиде и да се наслади на божествената, спираща дъха, красота на Ниагарския водопад.

“Ниагара е невероятна. Мислиш си: “Господи, колко си велик, щом си създал нещо толкова невероятно”. Коледният дух витае във въздуха. Хората се подготвят за Рождество, най-прекрасното време в годината. Съжалявам само, че синът ми не е с мен, за да преживеем тази магия заедно.”

Часове преди неговото заминаване факт стана и вторият проект на трио БИК, “Гол”, който се радва на широк зрителски интерес, а “За последно”, дуетът му с Алисия, отбеляза своите 2 милиона гледания.

КАТЕГОРИИ