Илиян: Каквото и да се случи в Лас Вегас, си остава тук

Илиян: Каквото и да се случи в Лас Вегас, си остава тук

С известната фраза “Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас”, Илиян отговори на любопитството на www.planeta.tv за това как преминава неговото Американско турне. От 7 декември певецът е в Канада и САЩ и се радва на интереса на българската общност към неговите концерти. Въпреки закачливата закана, той не пропуска да сподели в социалната мрежа снимки и кратки видеоклипчета. Най-вълнуващи безспорно са срещите със сънародниците ни там, а Илиян е изключително щастлив, че навсякъде го посрещат с радост и изпращат с обич.

“Най-приятна ми е срещата с нашите сънародници тук. Местата, на които пея, са препълнени и се оказва, че резервациите са направени преди доста време, което само може да ме радва. Българите са най-прекрасните хора на света. Ние умеем да обичаме и да се радваме един на друг, да не си завиждаме, да не си вредим”, споделя развълнуван Илиян.


Нашите сънародници в Америка следят новите клипове на своите любими изпълнители в официалния канал PlanetaOfficial и не пропускат да поздравят Илиян за новата песен на трио БИК със заглавие “Гол”.

“Най-често ме питат дали по време на полета ми до Америка, в самолета е имало магаре. Изключително много се радват на парчето ни с Борката и Коцето, и на клипа разбира се, който е породил огромен интерес чак тук. Маринка, както се казва магарето в  клипа “Гол”, се оказа ключова героиня”, смее се Илиян.


В момента певецът е в Лас Вегас, където вече пя за българската общност на 12 декември, а днес е вторият концерт, който се организира, поради големият интерес тук. Още преди да замине в Америка, Илиян сподели, че го очаква снимачен екип, с който ще заснеме интересни кадри за предстоящо ново парче. Той е категоричен, че изненадите от него тепърва предстоят. На 16 декември  изпълнителят ще радва със своите хитове публиката в Денвър, а на следващият ден ще има концерт в Лонг Айлънд. Последната среща с българите зад Океана е на 23 декември в Чикаго.

КАТЕГОРИИ