Илиян, Лидия и Галена продължават купона, започнат от Преслава в Planeta by Eleven Club

Илиян, Лидия и Галена продължават купона, започнат от Преслава в Planeta by Eleven Club

Преслава предизвика километрична опашка от желаещи да я видят и чуят в най-новия клуб Planeta by Eleven в Студентски град на 1 декември. Гласовитата певица даде старт на най-култовото място за забавление, където звездите на “Пайнер” често ще гостуват. Желаещите да се докоснат до изпълнителката на “В твоето легло” се оказаха стотици, а попфолк иконата ги поздрави с най-актуалните си хитове, а също така им беше подготвила специална изненада – микс с най-емблематичните си парчета.
2
Борис Дали и Илиян показаха уважение към заведението и своята колежка, и лично поднесоха пожеланията си за успех и лидер на пазара. Сред аплодиращите Преслава се оказаха и нейните млади колеги Антонио, Тина, Палома и Кирил Атанасов. Техният идол в музиката – Преслава, ги поздрави лично и им пожела бляскава кариера с много хитове.
3
Още тази вечер страстите отново ще стигнат до червено, тъй като на сцената на Planeta by Eleven club ще се качи вечният купонджия Илиян. Той ще направи промоция на най-новия си хит “Името ти” който се превърна в любима песен на меломаните. Водещи на събитието ще бъдат Борис Дали и Бети Методиева. Купонът в Planeta by Eleven club няма да спре и на 5 декември с участието на Лидия, а студентите ще празнуват 8 декември в компанията на Галена.

КАТЕГОРИИ