Илиян: За любов да пеем имаме нужда сега

Илиян: За любов да пеем имаме нужда сега

Телевизия “Планета” и Planeta 4K вече излъчват най-новия видеоклип на Илиян Бойд със заглавие “Името ти”. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е написан от Росен Димитров и Сияна. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, оператор – Радослав Гочев.
“Пея за любов в “Името ти”, споделя Илиян – Точно за любов да пеем имаме нужда сега. Напук на лошотията, напук на всякакви ограничения и притеснения. Пяли сме за какво ли не през годините, но сега е време да сме по-добри, да даряваме любов и да получаваме любов…”
2
Телевизионните зрители и последователите на Илиян Бойд в социалните мрежи с нескрито задоволство констатират промяната, която е постигнал с тялото си. Певецът ни довери, че почти всеки ден тренира и затова се чувства много добре. Последното му увлечение е тенис на корт, а за по-добри резултати разчита много на своята треньорка Радослава. Запалените фенове на Илиян Бойд с удоволствие ще го аплодират съвсем скоро в най-новия хит на нощна София – “Planeta by Eleven Club” в Студентски град. Точно там на 3 декември е официалната клубна премиера на песента “Твоето име”. Ако и Вие държите да научите от първо лице какво ще се случи в петъчната нощ, побързайте с резервацията си – телефонът е 0899 110 111.
4

КАТЕГОРИИ