Илиян избра любовта

Илиян избра любовта

Новият видеоклип на Илиян, “Запали”, направи официална премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Певецът анонсира неговата поява още преди концерта “17 години телевизия “Планета”. Тогава той каза, че е заложил на сериозно, любовно парче, защото в момента е на такава вълна. Наближаващите Коледни празници също са го подтикнали да направи точно тази песен, защото това е времето, когато всички ставаме по-добри. Феновете на Илиян веднага харесаха проекта и побързаха да дадат своите положителни оценки в мрежата:

“Илиянски, точно такива песни ти отиват. Желая успех на парчето!”, “Уникална песен – ритъм, мелодия, текст...”, ”Песента ми харесва и клипа също. В лентата виждаме красивата ни столица, но само като фон на историята и с това ме спечели.”

“Най-накрая старият Илиян се появи! От първо слушане ми хареса. Браво!”

Музиката и аранжиментът на “Запали” са на Борислав Павлов, който се включва и в създаването на текста заедно с поетесата Петя Радева. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, който ни предлага един романтичен сюжет в историческия център на есенна София. В главната женска роля виждаме журналистката Елизабет Методиева, която е добра приятелка на певеца.

КАТЕГОРИИ