Илиян отново щастлив в любовта

Илиян отново щастлив в любовта

Броени часове след концерта “16 години телевизия “Планета” Илиян застава пред камерите на предаването “Автограф”, за да сподели пресни впечатления и емоции от участието си в спектакъла на годината, да разкаже интересни неща за най-новите си проекти и да разкрие дали има нова любов в живота си. Като цяло певецът е доволен от свършеното през отиващата си година, но смята, че хубавото за него тепърва предстои.

“Бях много продуктивен през 2017, но усещам, че 2018 ще е най-успешната ми година. Споделих го и на майка ми и й казах: “Ще видиш, че следващата година ще е моята година и ще имам много големи успехи като цяло във всичко, не само в кариерата.” Майка ми веднага провери в разни хороскопи и се оказа, че наистина това го пише. Има хора, които вярват, има и такива, които не вярват в хороскопи, но аз вътрешно го усещам.

“Доверявам се на интуицията си и на душата. Каквото ми подскажат, това е. И когато нещо лошо ще ми се случи, пак го усещам. То не е само от зодията ми. То си е генетично дадено и си е дарба някаква от Бог. Много ми е развито шестото чувство.”

Илиян споделя, че отдавна иска да направи балада и вече е подготвил цели две. Едната е с послание към Бог, а другата е любовна.

“Почувствах, че трябва да благодаря на Господ за всичко. Затова направих такава по-различна балада. Оценявам това, което имам и каквото съм постигнал и съм благодарен и доволен от живота си за абсолютно всичко. Дори и за трудните и лошите моменти, защото от тях си взимаме поука и научаваме нови неща в живота.”


Илиян казва, че от известно време се е успокоил и нещо му е олекнало изведнъж. Затова е и толкова продуктивен в работата си. Пред водещата Галя Димитрова певецът издава, че в момента има човек до себе си, но не иска да разкрива повече за това. Преди време Илиян се раздели с половинката си Камелия, но казва, че не съжалява за нищо.

“Трябва да сме готови за всичко. Да посрещаме и хубаво, и лошо и да продължаваме напред. Както се казва всяко зло за добро. Една врата се затваря, но друга се отваря. Не знаеш какво ти е подготвил този отгоре.”


В новия брой на “Автограф” зрителите ще се срещнат и с Алисия, която се присъединява към разговора с Илиян. Двамата изпълнители ще разкрият интересни подробности около създаването на дуета “За последно”. Ще разберем как е дошла идеята да влязат заедно в общ проект и дали са преживели в реалния живот това, за което се пее в песента. Зрителите на “Автограф” първи ще имат възможност да се насладят на дуетното изпълнение на Алисия и Илиян по време на концерта “16 години телевизия “Планета” и да чуят и видят какво споделиха двамата изпълнители броени минути след като слязоха от сцената в зала “Колодрума” в Пловдив.

КАТЕГОРИИ