Илиян с имен ден и нов дует

Илиян с имен ден и нов дует

Илинден е! На 20 юли българите тачат Св. Илия като господар на небесните природни стихии - градушката, гръмотевиците и светкавиците. Вярва се, че когато той препуска със своите коне по небесния друм, причинява гръм и огън…
Имен ден днес празнува и Илиян – един от най-харесваните изпълнители в музикална компания “Пайнер”. Певецът вече се подвизава с артистичния всевдоним Илиян Бойд (част от фамилията му Бойдев) и това лято графикът му е пълен с клубни участия, главно по Черноморието.
2
Малко преди своя имен ден Илиян изненада почитателите с нова песен и видеоклип. Телевизия “Планета” и Planeta 4K вече излъчват “Прати ми локация”, в която след 8 години пред камерата отново се събират Илиян и Сиана.

“Благодаря на моята приятелка и колежка Сиана, че отново застана до мен, след 8 години …”, написа Илиян в социалните медии. Феновете също не пропуснаха да благодарят, че двамата изпълнители отново ги радват: “Време беше… Страхотна комбинация… Песента ще пръска дискотеките… Много яка песен – Браво на Илиян и Сиана…”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Илиян с имения ден и му желаят все така да намира пулса на музиката, за да радва с песните си хората!

 

КАТЕГОРИИ