Илиян се допита до феновете си за нов проект

Илиян се допита до феновете си за нов проект

Изминалите няколко месеца за Илиян бяха доста динамични и изпълнени с музикални изяви. Наред с това, изпълнителят предложи на меломаните три проекта, които заслужиха място сред предпочитаните заглавия на Лято 2019. Това са триото “Давай на DJ-я“ с Теди Александрова и Борис Дали, дуета с Емануела - “Я се успокой“ и “Машина“ ft. N. A. S. O. Септември вече е тук и това е повод изпълнителите да насочат вниманието си към песните, с които ще изненадат публиката пред есента. Илиян реши да се допита до своите фенове в Instagram относно проекта, който биха искали да им предложи в следващите месеци:

“Искате ли нова песен? Самостоятелна или дует“, попита Илиян.

Последователите му побързаха да дадат мнение и изразиха своите предпочитания:

“Време е за балада, независимо дует или самостоятелна! Да е балада!“, “Дует с Анелия, отново“, “Още една с Теди Александрова и Борис Дали“, “Дует с Деси Слава“, “Каквато и песен да изкараш ще е хит“, “Мисля, че е време за една убийствена балада като “Обичам те до безсъзнание“, четем най-често в предложенията.

Засета изпълнителят не разкрива много, но със сигурност първо ще го чуем заедно в дует с Анелия, защото на 14 септември им предстои съвместно клубно участие. Изпълнителите ще са гости на парти в Слънчев бряг, което ще постави финал на летния сезон в една от популярните дискотеки по Южното Черноморие.

 

КАТЕГОРИИ