Илиян: Възвърнах си моето аз, моето амплоа

Илиян: Възвърнах си моето аз, моето амплоа

В прекрасно разположение на духа, с усмивка и в компанията на своя син Ицко, Илиян гостува в студиото на “Звездно“. Певецът говори открито за новата любов, за щастието да си родител и за музиката, която му е помогнала да преживее лошите моменти и днес отново да разкрие своя потенциал като изпълнител:

“Възвърнах си моето аз, моето амплоа. И виждам, че и хората го виждат – много по-усмихнат съм, много по-лъчезарен, раздавам се много повече“, споделя приповдигнато Илиян.

Певецът е категоричен, че след всичко лошо, което ти се е случило, когато се освободиш от негативното, няма накъде другаде да тръгнеш освен отново нагоре. Заслуга за това разбира се има и любовта. Благодарен е на приятелката си Диана за подкрепата в трудните моменти, за вдъхновението, което му дава и днес спокойно може да каже, че е наистина щастлив. Все пак този път Илиян предпочита да не дава голяма гласност на личния си живот, а да съсредоточи вниманието на хората върху работата си.

“Готвя едно самостоятелно парче, не знам кога ще го пусна. Мисля да го направя когато почувствам, че е момента и съм сигурен, че е това, което трябва да предложа на феновете си. Засега нямам други проекти, но имам доста предложения за дуети. Ще видим“, разкрива Илиян в “Звездно“.

Певецът издава, че сега първо мисли да си направи една хубава почивка на любимото си място – Бали, да си даде един хубав рестарт, а след завръщането си с пълна сила отново да се посвети на работата си.

КАТЕГОРИИ