Илиян пее на руски в новата си песен

Илиян пее на руски в новата си песен

След дълго отсъствие в публичното пространство, Илиян триумфално се завръща с горещо интервю в новия брой на предаването “Фолкмаратон”. Певецът ще атакува лятото с две нови песни.

“Подготвил съм едно парче, което е много различно за мен. Мисля, че хората ще се изненадат много, защото ще пея на руски и се опитах да дам максимума от себе си. Новата ми песен е дует с моя колега Артур Надосян. Той е един страхотен музикант и композитор и това е негово парче, разбира се. Има денс звучене и се надявам да се хареса на хората. По- нататък подготвям още една песен, но нека засега остане като изненада. Пак е бързо, динамично парче, на което да се забавляват хората”.


Относно това как новият семеен статус е променил живота му, Илиян философски отговаря.

“Да, в момента обръщам повече внимание на семейството ми, отколкото на кариерата. Имах нужда да се откъсна от нашия свят и за известно време да бъда в друг свят заедно с моето семейство, защото така се чувствам много добре. И жена ми, и нашето дете, много ме зареждат и ме правят истински щастлив”.


Пепа и Георги Яневи са в студиото на предаването, за да разкажат за грандиозния концерт на оркестър “Орфей” на 31 май на площад Централен в Пловдив от 19.00 часа. Събитието ще се проведе под надслов “Земьо българска, Орфеева” и е с участието на 11 специални гости. Танцьорите са от формация “Пловдивъ”. Три часа ще звучат най-добрите песни от репертоара на оркестър “Орфей” в града под тепетата. 

КАТЕГОРИИ