Илиян e на път да сбъдне още една своя мечта

Илиян e на път да сбъдне още една своя мечта

Пет проекта за по-малко от година, а Музата още не пуска Илиян, който продължава да твори, както никога досега. В ход са няколко проекта, “много интересни”, по думите на изпълнителя и нищо чудно не след дълго още една песен да се превърне в реалност. Като цяло 2017 година за него е много успешна и в същото време щастлива в личен план. Макар и “сингъл”, Илиян се радва на най-голямата любов в живота си, тази на своя син, Ицко. Двамата, по мъжки, имаха едно от най-щурите и забавни лета, защото хлапето е много позитивно, а това е най-важното за всеки родител. Голямата изненада, която излиза наяве в интервюто на Илиян за новия епизод на предаването “Звездно”, е една международна покана.

“Моите приятели в Америка ме поканиха да отида тази зима, сега го обмислям и най-вероятно ще отида. Ходи ми се в Америка, не съм бил там от 2010-2011 ли беше, така че дойде време пак да направим една обиколчица”, казва Илиян.


Най-емоционалният спомен от последното американско турне на певеца, който той споделя със зрителите на телевизия “Планета”, са снимките на неговия клип “Чикита”, реализиран в Лас Вегас от изцяло американски екип:

“Тръпката беше невероятна, беше много хубаво, много готино, защото доста хора ме снимаха. Непрекъснато ме питаха дали съм бразилец или кубинец. Почувствах се като световна звезда”, споделя преживелиците си в Америка Илиян.

За него евентуалното предстоящо пътуване до Америка е свързано и със сбъдването на мечтата му да види Сан Франциско, Лос Анджелис и Бостън. В момента изпълнителят се е отдал на стратегии и репетиции за своята изява на концерта “16 години телевизия “Планета” в зала “Колодрума”. Без да се замисли, той потвърждава с усмивка , че е готов за парти и очаква почитателите на поп-фолка на 28 ноември в Пловдив.

КАТЕГОРИИ