Илиян избухна с хит

Илиян избухна с хит
Слушай в Стрийминг Платформите

Премиера в PlanetaOfficial направи новият видеоклип на Илиян, озаглавен 24/7. Певецът сподели пред www.planeta.tv, че това е неговата лятна тупалка 2020 и се надява да допадне на меломаните, поне толкова, колкото и на него. Часове са минали от появата на парчето и желанието на Илиян се сбъдва, защото коментарите в YouTube са изпълнени със суперлативи за 24/7:

“Това е новият хит, ще гърми много! А така Илиянски, избухвация на 100%!”, “Браво, Илияне! Даде заявка за летен хит!”, “Готино и свежо парче, харесва ми различното звучене, което е направил Даниел Ганев. Успех на парчето! Така се развълнувах, като видях Сиана. Много ми липсва, дано скоро се завърне с нова песен, защото е много талантлива!”, “Няма слабо в песните на Илиян. Хит след хит заковава, а тази наистина е за топ местата! Не мога да спра да я слушам!”, “Уцелил е със звученето – модерно и лятно. Определено ще е хит. Браво, Илиянски!”, “За мен това парче е брутално! Яко ще се разбиваме, 24/7 всичко ще гори!”


Появата на Сиана като актриса определено зарадва почитателите на поп-фолка, които не са я забравили. Те не крият надеждите си скоро да се завърне на сцената с нов проект. За видеоклипа Илиян се довери на режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Иван Иванов. Автор на музиката и аранжимента на 24/7 е Даниел Ганев, а текстът е на Росен Димитров.
Лятната тупалка на Илиян ще има своята клубна премиера още тази вечер, защото той е специален музикален гост в The White Bar в Несебър.

КАТЕГОРИИ