Илиян предизвиква феновете с “Пук-пук”

Илиян предизвиква феновете с “Пук-пук”

“Пук-пук” е новото парче на Илиян, коeто направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” ТВ и “Планета HD”. Парчето е в колаборация с младият изпълнител Пенко Малаков, а в проекта специално участие взима Диян Филков – Кобрата от оркестър “Кристали”. За Илиян този проект е истинско предизвикателство, защото до момента не е пускал такова парче.
Песента е по музика, текст и аранжимент на Силвестър Матеев – Силвър, а видеото е дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси. Част от кадрите ни пренасят в екзотиката на Дубай и Абу Даби и са заснети преди месец по време на почивката на певеца.

“Истината е, че парчето е зарибяващо. То бе направено за моят приятел Пенко Малаков и се очакваше до дни да излезе клипа на “Пук-Пук”. В последният момент Пенко ме покани да участвам в проекта и аз приех, съответно заснехме и нов клип. Всичко стана много набързо – споделя Илиян и продължава – не съм сигурен обаче, че това е последната музикална изненада от мен за тази година.”


Илиян е изпълнител, който прави голямо шоу по време на клубните и концертните си изяви и винаги е голямо удоволствие да се гледа на живо. Затова и неговите многобройни почитатели с нетърпение очакват представянето му в дългоочаквания музикален спектакъл “17 години телевизия “Планета”, който ще се състои на 4 декември в зала “Арена Армеец” в София.

КАТЕГОРИИ