Илиян изневери на Бали

Илиян изневери на Бали

Пословична е любовта на Илиян към екзотиката на Азия, но тази есен голямото му изкушение се нарича Мексико. Певецът се тагна от една от най-добрите туристически дестинации в света, а под снимката в неговия профил в Instagram четем:

“Здравейте, машини, от слънчево Мексико! Както всеки творец и човек на изкуството, и аз имам нужда от малка и кратка почивка, за да събера сили за нови и много яки нощи с Вас!”

Неслучайно Илиян изневери на Бали точно с Мексико, защото всяко кътче от тази уникална и наситена с цветове и усещания страна, носи някаква магия. Тропическото слънце гали кожата 365 дни в годината, плажовете са златни, храната е наситена с аромати и вкусове, а хората са топли и гостоприемни.

Феновете с нетърпение очакват завръщането на певеца в България, защото предстои телевизионната премиера на новия му клип. Както самият изпълнител обяви в социалните мрежи, песента ще се казва “Нова магистрала 2019”, а в проекта заедно с него ще се включат Теди Александрова и Амет.
Най-вероятно лайв представянето на песента ще бъде на 3 декември по време на концерта “18 години телевизия “Планета”, който ще се състои в зала “Колодрума” в Пловдив.

КАТЕГОРИИ