Илиян изпраща 2019-та в САЩ

Илиян изпраща 2019-та в САЩ

Дни след изявата си на сцената на зала “Колодрума“ в Пловдив, на концерта за 18-ия рожден ден на телевизия “Планета“, Илиян отлита за САЩ. Изпълнителят ще бъде музикален гост на сънародниците ни зад Океана в най-празничния месец от годината.

Концертите му започват на 13 декември в Илинойс, където изпълнителят ще пее и още веднъж, на 21-ви. Заедно с него ще бъде и клавиристът Георги Куртев, за да подарят заедно вълнуващи моменти на почитателите на балканските ритми. Столицата Вашингтон също е сред спирките на Илиян в САЩ, а там концертът му е на 20 декември. Сънародниците ни в Канада също ще имат възможност да аплодират певеца, а концертът му в Монреал е на 14 декември.

Голямото Новогодишно парти със звездата на телевизия “Планета“ е не къде да е, а в Лас Вегас. Така, началото на 2020-та година ще бъде наистина незабравимо за певеца. Илиян неведнъж е споделял симпатията си към Америка, дори по време на турнето си там през 2011-та, засне видеоклип на големия си хит “Чикита“.

Тези дни изпълнителят разгорещи страстите в своите профили в социалните мрежи и с кадър, който издаде, че предстои нещо ново съвсем скоро. Феновете побързаха да направят догадки какъв е проектът, който ще получи премиера, но засега Илиян не издава подробности. Почитателите му в Америка не крият надеждата си именно по време на предстоящото му турне, той да ги зарадва с нова песен и видеоклип.

 

КАТЕГОРИИ