Илиян по пътя на любовта

Илиян по пътя на любовта

Любовта към музиката събра българите в Германия този уикенд, а специален гост беше Илиян. Партито в Майнц продължи до ранните часове на неделния ден, а хитовете на звездата на “Пайнер” разгорещиха страстите до червено. “Машина”, “Дзак, дзак”, “Не сме приключили”, “Тупалка” и др. вдигнаха всички на крака. С бурни аплодисменти публиката не пропусна да благодари на певеца за доброто настроение.
Слънчевият есенен уикенд предизвика Илиян да си подари кратко пътешествие до Вюрцбург, известен като център на лозарството във Франкония.

Градът привлича туристи от цял свят и с изключителните си забележителности - крепостта “Мариенберг”, Старият мост над Майн, украсен с многобройни статуи на светци, както и Епископската резиденция в бароков стил. Илиян сподели пред www.planeta.tv, че е най-впечатлен от Романтичния път, който започва от Вюрцбург и е дълъг 366 км. Той е уникален с това, че носи типичния дух на немската природа и култура.
Още този вторник срещите на певеца с почитателите му в България продължават, когато той отново ще бъде в центъра на купона на клубно парти в Пловдив.

КАТЕГОРИИ