Илиян посреща имен ден с нов летен хит

Илиян посреща имен ден с нов летен хит

На днешната дата - 20 юли, Българската православна църква почита паметта на Свети пророк Илия, а своя имен ден празнува един от изпълнителите на музикална компания “Пайнер” – Илиян. Певецът не крие своето вълнение от личния си празник, защото Свети Илия е пророка, който закриля неговото семейство. Илиян е зареден с много положителна енергия от многобройните благопожелания, които получава за имения си ден, а преди дни самият той поднесе приятна изненада за почитателите си – нов видеоклип. Песента, на която Илиян залага за Лято 2021 е озаглавена “Чика“ /Chica/ и вече може да бъде гледана в ефира на Planeta 4K, а също и в личния YouTube канал на певеца - ILIAN Official.

Публиката хареса парчето още с появата му, а то вече е желан музикален поздрав в клубовете. Илиян е любим гост на меломаните в цялата страна, но най-често на песните му могат да се насладят тези, които са край морето, където Илиян обича да съчетава работата с почивката. Още утре, Planeta Payner Club в Приморско ще посрещне изпълнителя за една страхотна и изпълнена с много заряд лятна нощ.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Илиян, като му желаят много здраве, с гордост да носи своето име и късметът винаги да бъде с него!

КАТЕГОРИИ