Илиян с изненада за феновете

Илиян с изненада за феновете

Илиян зарадва многобройните си почитатели с премиерата на нов live. Певецът избра да представи клубна версия на актуалния си хит “С тебе ми е най-най-сладко“, който поднесе на публиката през декември. Песента още тогава се очерта като хитов проект, а днес почитателите на певеца не крият, че и този различен вариант също е успял да ги грабне. Поздрав за Илиян, след премиерата на клипа в PlanetaOfficial в YouTube, изпрати и неговата колежка Теди Александрова в Instagram, а феновете му споделиха:

“И двете версии са уникални! Поздравления!“, “Браво, Илиянски, искаме такива песни с оркестри да има в България“, “Много хубава песен“.


Специално участие в “С тебе ми е най-най-сладко“, live 2020, взема и група “Манхатън“. Заедно с изпълнителя на “Пайнер“ те поднасят един наистина горещ хит, който ще радва публиката в нощните клубове. Автор на музиката на е Dimitris Rakintzis, аранжиментът е на самия Илиян, а текстът е написан от Георги Милчев – Годжи. Сценарист и режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а оператор е Радослав Георгиев.

 

 

КАТЕГОРИИ