Илиян с изненада за феновете на рождения си ден

Илиян с изненада за феновете на рождения си ден

На 8 август звезден рожденик е Илиян. Певецът, роден под зодиакалния знак Лъв обича лятото, партитата край морето и веселите компании, и не пропуска момент, в който да не си подари доза хубави емоции. Само преди дни той бе гост на почитателите си в Китен и Приморско, а често участията го отвеждат и към други любими български летни курорти. Дали тази година Илиян ще спази традицията и ще бъде по Черноморието за своя празник, засега не е ясно, но пък е подготвил една изключително приятна изненада за почитателите си.

“Очаквайте неочакваното. GYPSY TRAP - музикален проект, който ще бъде много различен и изключително провокативен със специалното участие на рапъра DEE“, анонсира преди дни Илиян в своя профил в Instagram.


Премиерата на парчето е предвидена за днес в YouTube канала ILIAN Official и утре в ефира на телевизия Planeta 4K. В неделния ден песните на Илиян пък ще звучат в рубриките “От А до Я“ и Stars за радост на всички меломани.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Илиян с пожелания за здраве, късмет, любов и още много хитове!

КАТЕГОРИИ