Илиян с покана за лятно парти край морето

Илиян с покана за лятно парти край морето

Илиян кани феновете на поп-фолка на горещо парти в Несебър. Изпълнителят ще е музикален гост в The White Bar, който остава отворен за всички, които са край морския бряг и искат да се забавляват, защото местата в заведението са изцяло на открито. Организаторите уверяват гостите, че са предприели всички необходими предпазни мерки, за да се чувстват те спокойни и сигурни, а Илиян от своя страна обещава много настроение и любими хитове, които ще направят уикенда ви по-вълнуващ и зареждащ.

В разгара на сезона Илиян даде и своята заявка за ново лятно парче. Преди броени дни изпълнителят сподели новината за предстоящата премиера с публикация в своя Instagram профил:

“Машини много скоро ще ви зарадвам и аз с много лятно парче. Надявам се да ви се хареса. Coming soon….“, пише Илиян и споделя интригуващ кадър от звукозаписното студио на композитора Даниел Ганев.


Това подсказва, че може би на него изпълнителят на хита “Тупалка“ се е доверил за новата си песен, а какво е подготвил творческият тандем ще разберем скоро.

 

КАТЕГОРИИ