Илиян за пътя от Лас Вегас до София

Илиян за пътя от Лас Вегас до София

Специален гост в “Автограф” тази седмица е Илиян. Наскоро певецът се завърна от своето поредно турне в САЩ и Канада, където прекара около месец. Илиян разкрива, че Новата година го е заварила в Лас Вегас, а в 12-тия час си е пожелал на първо място да е в мир със себе си, да е вдъхновен за работа и да са живи и здрави цялото му семейство и приятелите му.

“Много съм благодарен, че имам приятели в Америка, които ме приеха в дома си, допуснаха ме до семействата им и заедно с тях прекарах най-хубавите празници в годината - Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Точно по празниците бях в Лас Вегас и успях да се насладя на празничната атмосфера и топлото посрещане.”


Илиян разказва, че му е било мъчно за семейството му, но пък никога не е празнувал Бъдни вечер в Лас Вегас например и за него е било едно различно изживяване.
По повод 30-годишнината от създаването на музикална компания “Пайнер”, която отбелязваме през 2020-та, певецът споделя, че пази много хубави спомени от запознанството си с г-н Димитров и подписването на договора.

“Преди “Пайнер” аз пеех в клубовете в София. Бях доволен от това, което правя и не съм си мислел за нещо повече, не съм искал да съм известен. Но в един момент помъдрях ли, не знам какво стана и реших, че искам да променя нещо в себе си, така го усетих...”

“Истината е, че всичко тръгна от песента “Честит рожден ден”, която бях пуснал 5 години преди това с моята група. Виждах, че песента е хит, но никой не знаеше, че аз я изпълнявам”, разкрива Илиян.

Тогава той решава да я пусне с една нова версия и да я представи с видеоклип. Събира смелост и отива в “Пайнер” да си изпробва късмета. Какво още споделя Илиян за началото на съвместната си работа с най-голямата музикална компания в България, ще научите в “Автограф“.

КАТЕГОРИИ