“Имаш да ми даваш“ е лятното предложение на Яница

“Имаш да ми даваш“ е лятното предложение на Яница

Дългоочакваното лятно предложение на Яница вече радва меломаните в PlanetaOfficial в YouTube. Видеоклипът направи премиера преди часове и донесе много настроение и хубави емоции на публиката. Тя от своя страна веднага подкрепи звездата на телевизия “Планета“ с множество лайкове и споделяния, а оценките бяха категорични:

“Яница винаги пуска яки песни с хубави клипове и се старае доста“, “Поздравления, пак си с хит, който да я държи на върха на класациите“, “Яница пуска рядко песен, но когато пусне - просто е топа“, “Браво, Яница, никога не разочароваш! Това е класа“,  “Леко мелодично звучене, запомнящ се припев. Свеж летен клип, а Яница изглежда забележително. Браво за хубавия проект, сигурен съм, че ще се настани в сърцата на меломаните. Без думи“, “Летният хит е тук“, пишат феновете.


“Имаш да ми даваш“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а режисьор и сценарист на видеото е Георги Марков.
Тази вечер Яница ще направи и лайв премиера на новата си песен. Всички, които искат да чуят първи “Имаш да ми даваш“ на живо, могат да споделят музикалната нощ с изпълнителката, която е гост в популярен нощен клуб във Видин.

КАТЕГОРИИ