“Имаш ден” е новото музикално предложение на Кали

“Имаш ден” е новото музикално предложение на Кали

В навечерието на Лазаровден и Цветница Кали изненада своите многобройни почитатели с най-новия си видеоклип “Имаш ден” ft. Азис. През 2017 година се налага тенденцията певицата да представя новите си проекти на празници. Дуетът на Кали и Илиян, “Мафия”, бе с премиера на Свети Валентин и Трифон Зарезан. Датата определено донесе хубав старт и успех на хитовата мелодия.
Музиката на новата песен на Кали “Имаш ден” ft. Азис е на Konstantinos Pantzis, текстът е на Радостина Денчева, а аранжиментът е на Diamond Beat Production. В клипа режисьорът Людмил Иларионов е заложил на екшън сценарий, а Кали е в главната женска роля.

В кадрите по елегантен начин е подчертана женствената красота на звездата на телевизия “Планета”. По-наблюдателните са забелязали, че с епизодична роля е натоварен новия домашен любимец на изпълнителката, сладкия йоркширски териер Lucky. Песента веднага бе забелязана, а лентата предизвика многобройни положителни коментари в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube:

“Ооооо, чудесна песен! Хвана ме от пръв път, което е показател за изключително стойностен проект!”, “Страшна! За пръв път от много време насам да ми хареса поп фолк песен. Много зарибяваща!”, “Кали представя различни проекти. Песента е динамична, текстът има смисъл. Супер готин клип! Браво, Кали!”, “Още от първия път ми хареса. Браво, Кали, винаги правиш стойностни песни, клипове, а и ти си много красива.”, “Ей, няма като тебе. Уникална песен, а клипът е убиец. Страхотна си! Доказваш ми за пореден път, че си ми любимка!”

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ