Имен ден празнуват две обичани певици

Имен ден празнуват две обичани певици

На 17 септември, на празника на Светите Вяра, Надежда, Любов и майка им София, имен ден празнуват обичаните народни певици Надя Казакова и Надя Стоева, солистката на легендарния оркестър “Канарите”. Името “Надежда” произлиза от славянския език и символизира силната вяра и надежда. Тази дата е свързана с православния празник на Светите Вяра, Надежда, Любов и майка им София, които са олицетворение на трите най-важни християнски добродетели.
2
Надя Стоева е една от ключовите фигури в популярния оркестър “Канарите”, който е сред най-обичаните български народни състави. С таланта си и любовта към българската народна музика, тя продължава да радва почитателите си в цялата страна. На нейния личен празник, всички фенове и приятели й пожелават много здраве, щастие и нови музикални успехи.

Народна певица Надя Казакова е една от изтъкнатите млади изпълнителки на българска народна музика. Тя е добре позната с прекрасния си глас и уникалния си стил на изпълнение, които я превръщат в любимка на поколения почитатели на българския фолклор. Със своята кариера Надя Казакова допринася за съхранението и популяризирането на българските народни традиции и песни.
В този празничен ден, Музикална компания “Пайнер”, телевизия “Планета” и почитателите на българския фолклор пожелават на всички именици много здраве, радост и щастие.

КАТЕГОРИИ