Is This Love - троен дебютен албум на Фики

Is This Love - троен дебютен албум на Фики

Дългоочакваният дебютен албум на Фики, Is This Love, вече e в търговската мрежа в цялата страна. Той се издава на троен носител - двоен компактдиск и DVD и се появява в навечерието на третата годишнина от присъединяването на Фики към музикална компания “Пайнер”. Три години, изпълнени с успех, много хитове и престижни награди. Три години, в които изпълнителят показа, че освен целунат от съдбата, е и целеустремен в постигането на музикалните си мечти. Албумът включва всички песни и клипове, които Фики е създал от началото на своята музикална кариера.

Като започнем от дуетната песен с Галена “Кой”, която бе знакова за Фики и предначерта неговия звезден път и се стигне до най-новото заглавие Is This Love, дало име на този проект. Подаръкът на певеца към неговите фенове са две нови мелодии - “Ти си ми сърцето” и “Тук съм”, както и неговата фолклорна интерпретация на популярната македоска песен “Ах, къде е мойто либе”. Те също правят своята премиера с излизането на албума на пазара, а днес ще бъде представена и лайв версията на “Ти си ми сърцето”, която Фики засне в Празничната Новогодишна програма “Нощта на звездите”.
В албума Is This Love са намерили място и неговите съвместни проекти с Галена, Преслава и Азис.

Фики отбеляза излизането на албума и с бляскава промоция, която съвпадна с рождения ден на брат му на 30 ноември. Той промотира албума с уникален лайв концерт, включващ 20 песни в различни стилове. Помагаха му шест музиканти и два беквокала, с които направиха невероятно шоу, истински празник за ухото на ценителите.
Зрителите на “Планета” ТВ и “Планета HD” ще се насладят на промоцията на Is This Love в празничната Коледна и Новогодишна програма на медията. 

снимки: Хари Доладжаков, Емил Колев – Хайлайф

КАТЕГОРИИ