Испания плени Надя и Атанас Стоеви

Испания плени Надя и Атанас Стоеви

В началото на месеца Надя и Атанас Стоеви си подариха пътуване до Испания. Основателят на оркестър “Канарите” и съпругата му заминаха по покана на свои близки приятели, на чиято сватба са свирили преди година, а поводът бе да кръстят техния син. Малчуганът е на 5 месеца и се казва Ян, а солистката на “Канарите” разкри, че той е много слънчево и усмихнато дете.

“За нас бе голяма чест и удоволствие да споделим празника на нашите приятели. Благодарим им за гостоприемството и за прекрасните спомени, които заедно си подарихме в слънчева Испания. Впечатлени сме от темперамента и спокойствието на испанците, от това колко ведри и усмихнати хора са, ще се радваме отново да посетим Иберийския полуостров”, споделя още Надя Стоева пред телевизия “Планета”.

Тя разкри, че близо седмица са били в Хихон, известен като града на спокойствието и цъфналите магнолии. Също така са успели да отскочат и до Мадрид, където отново са се насладили на хубави гледки, приятни разходки и разбира се – на шопинг.
За предстоящите празници Свети Валентин и Трифон Зарезан, семейство Стоеви ще си подарят още една кратка ваканция в Поморие, а веднага след това активно ще се отдадат на работа по новите фолклорни мелодии, които тази година ще предложат на почитателите на българските ритми.

КАТЕГОРИИ