Иван Динев – Устата и Мартин Скорсезе на Kинофестивала в Рим

Иван Динев – Устата и Мартин Скорсезе на Kинофестивала в Рим

Иван Динев – Устата се радва на уникалния шанс да бъде сред първите, гледали официалната европейска премиера на най-новия филм на Мартин Скорсезе “Ирландецът”. Главните роли са поверени на емблематични имена в киното, като Робърт де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и др. На премиерната прожекция в Рим присъства самият режисьор, холивудската легенда Мартин Скорсезе, а Иван Динев – Устата успя да документира събитието, директно от Червения килим:

“На Кинофестивала в Рим, ей така лекинко на премиерата на “The Irishman” в компанията на великия Скорсезе“, написа българската звезда и зарадва последователите си с няколко снимки.


Хуморът и забавните скечове са запазена марка за Иван Динев – Устата и всяка година той успява да изненада публиката на концертите на телевизия “Планета“ с оригинални хрумвания. Тази година няма да бъде изключение и отново ще видим шоумена като водещ от сцената в зала “Колодрума“ на 3 декември. Със сигурност публиката в Пловдив ще се забавлява от сърце с неговите шеги, а по-пиперливият език на Устата ще могат да усетят и феновете на stand-up комедиите, защото рапърът ще представи своето шоу “Звездите отзад“ на 12-ти ноември в София и на 15-ти в Стара Загора.

КАТЕГОРИИ