Иван Дяков в плен на авторските песни

Иван Дяков в плен на авторските песни

В съботния ден ще звучат “Любимите хитове” на Иван Дяков. Народният изпълнител признава, че избора не е бил никак лесен, защото има много любими песни, но неговата дъщеря Ивана Дякова му е помогнала в тази нелека задача с ценни идеи:

“Обичам авторските песни, които са се доказали във времето. В поредицата “Любимите хитове” съм избрал стойностни песни, обичани от почитателите на прекрасната македонска песен и на нашето творчество. През годините съм правил много авторска музика, но и народните песни са неизменна част от моя репертоар”, споделя певецът.


Иван Дяков издава, че песните за втори дуетен албум с дъщеря му вече са готови и двамата искренно се надяват да успеят да го реализират до края на тази година.

“Имаме много идеи за нови песни и клипове. Нямаме търпение вече да запишем тези песни и да ги поднесем по най-добрия начин на нашите почитатели. Освен фолклорни подготвяме и авторски песни с по-различно звучене.”

Почитателите на народната музика вече са нетърпеливи да се хванат на хорото, а докато това стане възможно на живо, ние ви предлагаме да си подарите добро настроение с “Любимите хитове” на Иван Дяков още днес от 12.05 в ефира на “Планета“ ТВ, от 12.35 и от 18.05 часа по “Планета Фолк“, а от 14.05 часа – по “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ