Иван и Ивана Дякови с концерт в Испания

Иван и Ивана Дякови с концерт в Испания

Вълнуващи музикални моменти очакват българите в Испания този уикенд, защото специални гости там ще бъдат Иван и Ивана Дякови. След поредицата от емоционални срещи с почитателите на българската народна музика в САЩ и Канада, изпълнителите продължават концертните си изяви извън граница. Те ще бъдат част от фолклорния концерт-спектакъл “Етно България“ на 8 юни в “Парк Европа“ в Торехон де Ардос, Мадрид, а със сигурност техните изпълнения ще донесат много добро настроение на всички присъстващи. Организаторите от асоциациите “Требол“ и “Родители“, със съдействието на местното кметство, са се погрижили повече хора да имат възможност да се докоснат до българските традиции и фолклор, защото входът за събитието е свободен. Още повече, че специално в третото издание на тази родолюбива инициатива, ще се включат десетки любители на фолклора от цяла Испания. Началото на концерта на Иван и Ивана Дякови е в 19:00 часа, а за събитието те са подготвили разнообразен букет от народни мелодии, с които да стоплят сърцата на всички гости.

“Ще изпълним песни от различните фолклорни области на България, за да разкрием от една страна пъстротата на българския фолклор, както и за да зарадваме повече наши сънародници. Разбира се, няма да липсват и изненади за гостите, както и интересни импровизации. Бъдете част от този музикален празник, за да споделим хубави емоции и да създадем незабравими спомени заедно“, отправят своята покана Иван и Ивана Дякови.

Изпълнителите споделят, че самите те очакват тази среща с нетърпение, а вярват, че ще им остане време и за разходка сред красивите забележителности на Мадрид.

 

КАТЕГОРИИ