Ивана и Джена – желани гости в “Приказките” и Planeta Payner club - Димитровград

Ивана и Джена – желани гости в “Приказките” и Planeta Payner club - Димитровград

С настъпването на април градусите на купонджийското настроение рязко се повдигат и този уикенд се очаква да бъде особено горещ за почитателите на поп-фолка. Две емблематични певици са специални гости в две култови за жанра места – Комплекс “Приказките край Харманли и Planeta Payner club – Димитровград. Желанието от страна на феновете да бъдат част от този празник на музиката е напълно обяснимо и може би затова е редно да се направят предварителни резервации, за да сте сигурни, че ще аплодирате Джена и Ивана от първия ред.

Ивана и нейният бенд на 6 април ще бъдат в Комплекс “Приказките” край Харманли. Точно от това забележително място през 2000 година стартира и кариерата на Звездата на “Пайнер” като професионален изпълнител. Точно затова и сега вълнението е огромно. Ивана се е постарала да подбере най-култовите заглавия от огромния си репертоар и с тях да поздрави всички гости за пролетта.
2
В събота вечер Джена е гост на всички пленени от поп-фолка в Planeta Payner club – Димитровград. Певицата с нетърпение очаква тази среща и с нея да даде старт на най-горещите клубни партита за 2024 година. Феновете знаят отлично песните на Джена и също се подготвят да посрещнат своя идол подобаващо.
Така тази събота – 6 април се очертава като най-горещата в музикално отношение в цяла Тракия със специалното участие на Джена и Ивана.

КАТЕГОРИИ