Ивана: На концертите ще дам 300 % от себе си

Ивана: На концертите ще дам 300 % от себе си

Остават броени дни до първият от двата големи концерти, които Ивана ще подари на многобройните си почитатели. Събитията ще се състоят край морския бряг и ще привлекат публика от близо и далеч, защото Мегазвездата на телевизия “Планета“ е един от изпълнителите, чийто лайв изяви оставят ярък спомен в сърцата на всеки истински ценител на българската музика. На 17-ти е спектакълът в Летен театър Варна, а на 6 август – и Летен театър Бургас. Публиката с вълнение очаква срещата си с Ивана, а през уикенда тя открехна завесата и разкри подробности за концертите:

“Ние сме социални същества и искаме храна за душата. Храната за душата за мен е музиката, всички хора имат нужда в момента да разпуснат, да се освободят.  Иска ми се да пея за Вас, защото това е моето лечение, това е моята рецепта, с която аз се чувствам полезна, с която аз се зареждам. На тези концерти аз ще дам не 100, 300 % от себе си. Ще получа в същото време толкова много любов. Всеки концерт ще бъде един разказ, една история, но спирам до тук, няма да издавам повече“, сподели Ивана в предаването “Тази събота и неделя”.


Ивана призна още, че повече от три седмици всеки ден сменя сценария:

“Чудя се как да подредя песните. Иска ми се началото да е по-тежко, да започна с песни, които не мога да изпея в нощен клуб или на фирмено парти, където хората искат само хитове. Обаче дъщеря ми Теодора, която е режисьор на концертите, казва “Мамо, с тези песни в началото ще трябва да раздаваме антидепресанти“. Ще кажа само, че концертите ще бъдат поставени по много различен начин и песните също ще бъдат поднесени различно. В началото със сигурност ще спазя сценария и реда, но от средата не гарантирам на никого какво ще стане, защото ако публиката иска купон, аз просто това ще направя.“

След новината за двата морски спектакъла, мнозина питат Ивана дали няма да направи подобен концерт и в Пловдив, където живее от години, а тя признава в телевизионен ефир, че ще помисли за това. Певицата на народа споделя още, че животът й е толкова динамичен, че когато е навършила 50 години си е казала:

“Толкова ли време е минало, толкова ли много песни са се изпели, целият живот минава като на лента. В един момент се обръщаш и си казваш: - Верно ли станах на 50, аз не се усещам на толкова. Още ми се работи, още ми се правят луди неща и пак ми се провокира самата себе си“

КАТЕГОРИИ