Ивана: Ние, жените сме много специални и важни

Ивана: Ние, жените сме много специални и важни

Ивана посреща Лято 2023 с много надежди и очаквания за прекрасно настроение и много купони. “Певицата на народа” и нейният бенд не спират да радват почитателите на поп-фолка. Наред с големите хитове, утвърдили се през годините, това лято в репертоара на Ивана ще звучат и двете нови песни, направи премиера през 2023 година. В телевизионно интервю Ивана разказва за тях, за историята на тяхното създаване, за емоцията, която носят.

“Песента „Цирк” е за драматизма на любовния триъгълник и изневярата. - казва певицата. – А дуетът ми с албанския изпълнител Мануел Амети – “Жена за милиони” е лека, с много настроение, точно, както се чувствам в момента. Хубаво ми е, приятно ми е, пеят ми се лековати неща, без дълбок смисъл”, казва с усмивка Ивана.

„Аз съм много горд човек. Не мога да бъда в ролята на любовница, не мога да бъда втората. Аз или трябва да бъда на първо място в живота на този човек, или той няма да има място в моя”, откровена е звездата на “Пайнер” след въпрос дали е попадала в любовен триъгълник. - „Една жена трябва да изисква. След като даваш толкова много на мъжа до теб, тогава защо да не поискаш време за себе си или онази любов, която заслужаваш? Ние трябва да се научим да се заявяваме, да искаме специално отношение към нас, защото жените сме много, много специални и важни”, категорична е Ивана.

КАТЕГОРИИ