Ивана – Той ще се познае...

Ивана – Той ще се познае...

Ивана даде ударно начало на Новата музикална 2018 година с нещо различно и хитово, което ще остане във времето. В първите минути на Новата година в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube премиера направи видеоклипа “Твое копие”. Певицата на народа успя да изненада приятно меломаните, а те от своя страна побързаха да я зарадват с многобройни положителните коментари:

“Ивана даде невероятен старт на Новата година. Успех на песента. Отново най-доброто от най-добрата. Певицата на народа е една и това е Ивана. Обичаме те!”, “Толкова хубава Ивана не сме виждали отдавна. С годините става все по-чаровна. Забелязва се новаторството в клипа. Много силен проект, чудесен старт на 2018-та.”, “Ивана няма нужда от никаква реклама, тя си остава най-добрата завинаги – глас, стил, вкус, песни... Благодарим!”


Върху новия си проект Ивана работи с екип от доказани професионалисти – Мариета Ангелова, автор на силния и докосващ текст и Ленко Драганов, направил аранжимента на музиката на Вojan Vasic. Разказвач на тази тъжна любовна история, облечена в интересен сюжет, е Теодора Димитрова. Действието се развива в луксозния дизайнерския хотел “Landmark” в Пловдив, а певицата е с нова визия и в страхотна форма. В лентата участва само Ивана и този избор не е случаен. Тя е един от малкото изпълнители, които сами могат да “изнесат” целия клип с актьорски умения и драматично присъствие.

Певицата с лекота внушава, че “болни от ревност” и “гладни за отмъщение”, могат да те превърнат в “негово копие”. И въпреки цялото страдание на лирическата героиня, тя признава: “Но всичко, което има да става, с теб да е...”, което е и развръзката на историята. Тъй като песента “Твое копие” звучи много лично и изстрадано, не пропуснахме да попитаме самата Ивана, има ли такъв мъж в действителност в нейния живот. Типично в свой стил певицата се засмя и се опита да избяга от неудобния въпрос, като почти нехайно изпусна само фразата: “Той... ще се познае...”. А кой е Той, остава тепърва да гадаем.

КАТЕГОРИИ