Ивана: Вечно съм на 18…

Ивана: Вечно съм на 18…

Явно есента е сезонът на Ивана, защото тя се чувства в страхотна форма и прекрасно настроение. Певицата погъделичка любопитството на своите последователи в социалната мрежа с няколко интригуващи кадъра, придружени с още по-интригуващи статуси:

“Вечно съм на 18… Другото е стаж. Ако се подчиняваме на всички правила, може да пропуснем всички забавни моменти”, написа Ивана в официалната си страница във Facebook.

Точно сега певицата е отдадена на работата, която обича и не спира да обикаля България, за да радва с песните си хората от различни градове за техните празници. Наред с това Ивана не пропуска да се наслади на всеки миг, който животът й предлага.

Това личи и от последните й фотоси, които излъчват хармония и душевен мир. И ако за мнозина есенните дни са свързани с меланхолия и носталгия, то за Ивана те са свързани с хубави празници и събития. На 17 ноември заедно със своите колеги от “Ивана бенд” ще вдигнат наздравица за рождения ден бузукарката Стояна, а ден по-късно всички заедно ще празнуват и рождения ден на малкия Иван. Емоцията от тези тържества те ще пренесат и в Лондон. На 24 ноември Ивана и нейният бенд са гости в българския ресторант Unikat-2. Това е гаранция, че ще има празник, ще има хубава музика и веселба до зори.

КАТЕГОРИИ