Ивана и “Пайнер“ - 20 години заедно

Ивана и “Пайнер“ - 20 години заедно

2019-та е особено значима година за Ивана. Не само, защото певицата отпразнува 50-годишен юбилей, но и защото отбелязва 20 години на професионалната сцена с музикална компания “Пайнер“. Точно затова Ивана посвети цялата година на тези две, важни събития. Още през януари, на своя рожден ден, тя представи албума “Същата и не съвсем“ и с клубен концерт в Пловдив празнува “20 години на сцената“.
Но реалната дата, на която Певицата на народа и “Пайнер“ стартираха успешното си сътрудничество е 14 септември. На този ден многобройните почитатели на изпълнителката не пропуснаха да я зарадват и да отправят най-милото пожелание:

“Щастливи сме! А поводът е несравним и емоционален! В далечната 1999 година, на тази дата, ти изстреля 100 патрона към нас, а куршумите до ден днешен са пълни с #МУЗИКА и #ЛЮБОВ... и ни държат живи...“

“Още в самото начало ни научи, че от извора се пие на колене и на колене се благодари. Научи ни, че живият живот се живее само веднъж, а когато едната врата се затвори, се отварят две нови. Силни сме! Заради теб! Пораснахме с твоите песни и послания, които ни научиха, че бариери няма и всеки е победител. Готови сме за още чаши живот, още емоции и музика, но точно от твоята! От твоя глас! От твоята магия! В този ден не е достататъчно да ти кажем само едно “Обичам те”, затова през следващите години ще си пожелаем да си здрава, за да ти го повторим още безброй пъти! Да, на твоите песни изпихме най-хубавото шампанско, излязхме и най-горчивите сълзи, и след 20 години пак сме си същите, но не съвсем. Разликата е, че те обичаме още повече! Честити 20 години на музикалната сцена!“

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ пожелават на Ивана здраве, любов и ново вдъхновение за още много хубави и вълнуващи песни!

КАТЕГОРИИ